Фунгіцид Оксихом 40 р.
Застосування - препарат застосовують у суху погоду, у ранкові та вечірні години після висихання роси. Термін останньої обробки – до збирання врожаю – 20 днів.
Культура |
Об'єкт впливу | Норма витрати, г/10л | Терміни обприскування рослин |
Картопля | Фітофтороз, макроспоріоз | 30-35 | Перше обприскування проводять як профілактичне до змикання рядків, наступні 4 - з інтервалами 9-12 днів |
Томати | Фітофтороз, макроспоріоз | 30-35 | Перше обприскування проводять як профілактичне до змикання рядків, наступні 3 - з інтервалами 9-12 днів |
Буряк | Церкоспоріоз | 32-40 | Перше обприскування проводять у період 4-6 листків, наступні 2 - з інтервалом 9-12 днів. |
Огірки | Пероноспороз, антракноз, бактеріоз | 30 | Перше обприскування проводять як профілактичне, наступні 2 – з інтервалами 9-12 днів |
Цибуля | Пероноспороз | 24-30 | Перше обприскування проводять як профілактичне, наступні 2 – з інтервалами 9-12 днів |
Яблуня, груша | Парша, п'ятнистості, мониліоз | 40-80 | Перше обприскування дерев проводять до цвітіння, друге – після цвітіння, наступні два – з інтервалом 9-12 днів |
Слива, персик, абрикос, вишня, черешня | Кластероспоріоз, коккомікоз та ін плямистості, моніліоз, кучерявість | 40-80 | Перше обприскування дерев проводять до цвітіння, друге – після цвітіння, наступні два – з інтервалом 9-12 днів |
Виноградна лоза | Мілдью, антракноз | 60 | Перше обприскування проводять як профілактичне при відростанні втеч при довжині 30 см, друге в залежності від кліматичних умов та розвитку захворювання |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Характер дії пестициду | Суцільного |
Хімічний склад | Неорганічні |
Тип впливу на організм | контактно-системні |
Мінімальна температура ефективної дії | 5 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 25 град. |
Захворювання рослини | Альтернаріоз, Антракноз, Курчавість листя, Клястероспоріоз, Борошниста роса, Пероноспороз, Фітофтороз, Церкоспороз, Церкоспоріоз |
Вміст діючої речовини | 90% С.П. |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.04 кг |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Користувацькі характеристики | |
Оброблювані культури | Картопля, томати, буряк, огірки, цибуля, яблуня, груша, слива, персик, абрикос, вишня, черешня, виноград |
Інформація для замовлення
- Ціна: 9,90 ₴