Гарбуз Арахісове масло
Середньостиглий сорт батернат, який добре зберігається при кімнатній температурі. Період від сходів до технічної стиглості 95-105 днів, стебла довгі до 4 м. Плоди грушевидні, масою до 4 кг, шкірка від помаранчевого до темно-бежевого кольору. М'якуш дуже солодкий, насичено-оранжевий, щільний і хрусткий, з мускатним ароматом, за вмістом каротину перевершує моркву в два-три рази. Зберігається від 6 до 12 місяців. Має вишукані смакові якості - гарбуз тушкований без солі з невеликою кількістю рослинної олії, набуває маслянисту текстуру і приємний арахісовий смак.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Кращий урожай |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 10 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
Культура | Гарбуз |
Маса плоду | 4000 г |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Помаранчевий |
Упаковка | |
Вага | 10 г |
Упаковка | Пачка |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 94 % |
Маса 1000 насінин | 170 г |
Репродукція | 1-я |
Зберігання | |
Максимальна вологість | 55 % |
Максимальна температура зберігання | 15 град. |
Мінімальна температура зберігання | 12 град. |
Термін зберігання | 60 міс |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Агрономічні характеристики | |
Строки дозрівання | 105 дн |
Тип вирощування | Універсальні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 8 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.