Кмин Тонус
Пряно-смакова рослина, утворює в перший рік розетку листків, на другий - стебло і насіння. В їжу використовують молоді листя або насіння, з ними варять супи і тушкують м'ясо, додають для ароматизації випічки і розсолів при засолюванні огірків і капусти. Щоб уникнути втрати насіння рослини необхідно зрізати в стадії, коли насіння починають набувати бурого забарвлення. Рослини, зібрані в пухкі пучки, вішають парасольками вниз, підстеливши папір для обсипаються насіння.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Кращий урожай |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Дворічні |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Так |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Вага | 2 г |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Зелений |
Відношенню до світла | Світлолюбні |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
Тип рослини | Масличные |
Укриття на зиму | Не вимагає укриття |
Відношення до світла | Світлолюби |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 ₴
- Мінімальне замовлення: 20 шт.