Капуста Пак Чой китайська
Скоростиглий сорт китайської капусти. Вегетаційний період становить 45-50 днів. Сорт формує розетку листя з великими білосніжними живцями і темно-зеленим листям. Вирощують прямим посівом у відкритий грунт в кінці квітня, а також у літньо-осінній період. Відрізняється високими смаковими якостями і вмістом вітамінів і корисних мікроелементів. Листя і черешки широко використовуються в кулінарії для приготування салатів, солінь по-корейськи, добре поєднуються з рибними та м'ясними стравами.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Кращий урожай |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 0.5 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
Культура | Капуста |
Маса плоду | 2100 г |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Зелений |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 94 % |
Маса 1000 насінин | 3 г |
Зберігання | |
Максимальна вологість | 65 % |
Агрономічні характеристики | |
Строки дозрівання | 50 дн |
Тип вирощування | Універсальні |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 ₴
- Мінімальне замовлення: 20 шт.