Кухонні щипці – зручний та функціональний інвентар, який має бути у кожної господині. Щипці з нержавіючої сталі використовуються в харчовій промисловості, відрізняються високими експлуатаційними характеристиками, завдяки своєму лаконічному та естетичному зовнішньому вигляду легко вписуються в будь-який стиль інтер'єру.
Вони дозволяють не тільки економити час приготування їжі, але й дотримуватися гігієни. Використовувати щипці просто та безпечно. Їх можна забирати в ящик столу або підвішувати до кухонної панелі.
Переваги
- Мають високу стійкість до механічних пошкоджень
- Витримують тривалу дію високими температурами та не бояться різких температурних коливань
- Не піддаються корозії та окисленню при контакті з агресивними середовищами
- Не бояться контакту з побутовою хімією, водою, харчовими кислотами
- Мають високі санітарно-гігієнічні характеристики
- Легко очищаються та миються
- Зберігають естетичний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації
Щипці з нержавіючої сталі застосовуються не тільки в домашніх умовах. Їх повсюдно використовують і в ресторанному, і в готельно-готельному бізнесі, і під час виробництва продуктів харчування.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Китай |
Довжина | 220 мм |
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
Призначення | Універсальний |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Колір | Різні кольори |
- Ціна: 25,54 ₴